Matrac Ergonomic

Znížená cena Matrac Ergonomic Zväčšiť

459,00 € s DPH

-100,00 €

559,00 €  s DPH

Vysoko luxusný päťzónový matrac  Ergonomic je vyrobený z komfortných unikátnych pien, ktorých tvrdosť je meniaca sa v závisloti na teplote čím dochádza k exkluzívnemu tlaku matraca, čo má pozitívny vplyv na krvný obech a regeneráciu svalov.
Právom je tento matrac označovaný za vrchol kvality a komfortu.

Materiálové zloženie matraca: 15 cm nosná pena RL 35044 + 5 cm Visco pena GV 5030.

Zónovanie a povrch jadra: Visco (lenivá pena) s 5 zónovou profiláciou na ložnej ploche jadra zaisťuje ideálnu 3D deformáciu užitočnú pre rôznosť váhy tela a ideálnu podporu. Vrstva lenivej peny v dostatočnej miere zaistí príjmené "vpadnutie" a oporu, nosná pena pod  ňou dotvára celkovú charakteristiku matraca. Profilované dno matraca je prispôsobivé pri použítí lamelových polohovacích roštov.

Výška jadra matraca: 20 cm

Materiálové zloženie poťahu STIT NIT prešitý: 100 % polyester s protiroztočovou a a antialergickou úpravou. Špeciálny poťah obsahuje látky, ktorý ovplyvňuje hygienickú životnosť matraca a dotvára vhodné prostredie zdravému spánku a relaxácii.

Poťah STIT NIT prešitý a starostlivosť: Podľa výberu poťahu je možné ovplyvniť i hygienickú životnosť matraca. Snímateľný a celozipsový poťah STIT NIT  je možné oddeliť na dve samostatné časti. Kvalitne prešitý poťah, ktorý obsahuje antialergický polyester má protiroztočovú úpravu a spĺňa maximálnu ochranu jadra matraca. Prať ho môžeme pri teplote 40°C.

Poťah neodporúčame sušiť v bubnovej sušičke!

Vhodné uloženie matraca: Ideálne uloženie matraca v poťahu je na lamelový rošt (polohovací i nepolohovací variant). Dosiahneme tak vhodnej spolupráce pružných lamiel s matracom. Napomôžu k ideálnemu rozloženiu váhy a dosiahneme tak zdravého spánku. Matrac je možné uložiť i na latkový rošt (polohovací, nepolohovací), čím zaistíme matracu cirkuláciu vzduchu.

Variabilita rozmeru: Rozmery matraca je možné prispôsoboť v šírke i dĺžke podľa Vašich možností.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (8)

Moduly, platobné brány, preklady a služby pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop