Identity je pokračovateľom série Eternity a prináša niekoľko možností prispôsobenia. Z dizajnových riešení určite zaujme prešívaním operadla, rámovými nohami či takzvanými odševkami, ktoré zvýraznia jednoduché hranaté línie sedačky. Identity nezaostáva ani po funkčnej stránke: nastaviteľné záhlavníky, vysúvateľné sedáky či prídavný taburet robia z tejto zostavy vysoko flexibilné riešenie do každej domácnosti.

Ak hľadáte robustnú a trvácnu sedačku, ktorá zaujme štýlom a poskytne široké možnosti uplatnenia, Identity je vynikajúcou voľbou. Zostavu si môžete poskladať z niekoľkých samostatných modulov a pridať ktorýkoľvek z doplnkov od USB zásuvky až po dizajnovú podnož. Široké spektrum materiálov a farieb je samozrejmosťou, vďaka ktorej Identity zapadne do ľubovoľného štýlu.

Vysúvanie sedákov

Vysúvací sedák, tiež nazývaný recliner, umožňuje sklopenie operadla a vysunutie podpery nôh. Jednoducho stlačíte tlačidlo a sedačku na formálne posedenie s návštevou zmeníte na ležadlo ideálne na večerný relax pri filme.

busan_recliner-257.jpg

Nastavitelné opierky hlavy

S nastaviteľnými záhlavníkmi sa sedačka rýchlo prispôsobí rôznym výškam postavy či spôsobom sedenia. Keď ich práve nepotrebujete, záhlavníky jednoducho sklopíte a dáte tým zostave štýlový nízkoprofilový vzhľad.

Busan_02-677.jpg

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány, preklady a služby pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop