Kreslo

369,00 € s DPH

-320,00 €

689,00 €  s DPH

Veríme, že nábytok by nemal byť len funkčný, ale aj estetický. To je dôvod, prečo používame jedinečný prístup k tvarovaniu našich kusov, spájaniu formy a funkcie, aby sme vytvorili nábytok, ktorý je krásny aj praktický. Od zakrivených línií až po ostré uhly, naše návrhy predstavujú rad tvarov, ktoré sú moderné a nadčasové. Používame rôzne techniky, od tradičného remeselného spracovania až po špičkové technológie, aby sme vytvorili nábytok, ktorý je rovnako individuálny ako naši zákazníci. Naše tvary sú inšpirované prírodou, architektúrou a súčasným dizajnom, výsledkom čoho je kolekcia, ktorá je rôznorodá a súdržná. Snažíme sa vyrábať nábytok, ktorý je funkčný aj krásny. Náš jedinečný prístup k tvarovaniu a náš záväzok ku kvalitnému remeselnému spracovaniu majú za následok nábytok, ktorý je nielen štýlový, ale aj odolný a má dlhú životnosť. Či už hľadáte výrazný kúsok alebo funkčný predmet pre váš domov, Linea-D má pre vás dokonalý nábytok.

Rozmery:

H: 82 cm x  Š: 65 cm x  V: 82 cm

Návod na použitie
Olejovaný povrch sa najviac podobá drevu v jeho prirodzenom stave, čo umožňuje vidieť a cítiť plnú krásu kresby. Olejovanie nezabezpečuje úplné utesnenie, aj keď rozliate tekutiny by sa mali okamžite utrieť. Výrobky z dreva by sa mali uchovávať mimo priamych zdrojov tepla. Kvapaliny a/alebo teplo môžu spôsobiť stopy na povrchu – tam, kde je to vhodné, použite tácky/ohrievacie podložky. Pravidelné preolejovanie dreva čírym, matným Osmo olejom (3079) niekoľkokrát do roka ochráni povrch. Pri častom utieraní môžete olej nanášať častejšie, aby ste ho ochránili. Všetky naše naolejované laky bez ohľadu na odtieň je možné preolejovať čírym olejom Naneste tenkú, rovnomernú vrstvu oleja čistou handričkou alebo špongiou Na ochranu povrchu zvyčajne stačia dve vrstvy Nechajte čas zaschnúť (pozrite si pokyny na oleji)

Upratovanie

Pri každodennom čistení vášho naolejovaného nábytku postupujte podľa týchto pokynov
Na utieranie dreva použite mierne navlhčenú čistú handričku

Použite vodu alebo Osmo Wash & Care

Prosíme, dajte všetkým vedieť, že NESMIETE používať čistiace prostriedky, silné alebo syntetické čistiace prostriedky
produkty, pretože zbavia drevo jeho ochrannej úpravy a môžu ovplyvniť farbu
Utierku použitú na stole uchovávajte oddelene od utierok používaných s inými výrobkami
Utrite dosucha, aby na povrchu dreva nezostali žiadne zvyšky tekutiny


Oprava a odstraňovanie škvŕn

Upozorňujeme, že naše dubové OO, CO, WO a Orech MO sú tónované olejovými nátermi. Ak potrebujete opraviť/obnoviť túto povrchovú úpravu, musíme pre vás objednať originálny tónovaný olej. Pred opätovným naolejovaním zľahka prebrúste vrchnú vrstvu dreva, aby ste vyčistili povrch a odstránili všetky zvyšky (zvyšky z tekutín/potravín/ atď.) Odporúčame použiť jemný brúsny papier, ako je zrnitosť 320 alebo 360 Jemne obrúste v smere vlákna dreva Naneste niekoľko tenkých, rovnomerných vrstiev oleja čistou handričkou alebo špongiou, pričom medzi jednotlivými vrstvami nechajte čas zaschnúť vrstva (pozrite si pokyny na oleji)

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (12)

Moduly, platobné brány, preklady a služby pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop