Stolička Evora +

659,00 € s DPH

Adaptic EVORA +

  • univerzálna zdravotná stolička pre väčšinu postáv
  • najpredávanejší model stoličky pre zdravé sedenie
  • zaisťuje senzomotorickú stimuláciu
  • vhodná do kancelárií, pracovní a ďalších prevádzok
  • 3D nastaviteľné podrúčky (hore/dole, vpred/vzad, do strán)
  • mäkčený pohodlný sedák, priedušná chrbtová opierka z poťahu mesh
  • nastaviteľná výška sedadla, hlavovej i bedrovej opierky

VÝKYVNÝ SEDÁK ADAPTIC

Zdravotné stoličky Adaptic s adaptívnym sedákom na pružine aktivujú chrbtové, brušné a hlboké stabilizačné svaly okolo chrbtice. Pri sede dochádza k reflexne udržiavanému svalovému napätiu (svalový tonus), ktoré je základným predpokladom na vzpriamené držanie tela. Súčasne je dôležité, že pri tom nie sú chrbtica a platničky jednostranne preťažované tak ako na kancelárskych a ergonomických stoličkách so statickým sedadlom, ale záťaž je pri sede rozložená rovnomerne po celej dĺžke chrbtice. Pri sede tak dochádza k optimálnemu zapojeniu svalov pohybového aparátu. Adaptic odstraňuje bolesti chrbta, uvoľňuje stuhnutú krčnú chrbticu, predchádza chybnému držaniu tela, dlhodobým chronickým problémom aj ďalším zdravotným ťažkostiam.

Druhou výhodou adaptívneho sedadla je jeho panvová mobilita (pohyblivosť panvy). Pre telo je prirodzený pohyb, a to najmä v panvovej oblasti. Z panvy totiž vychádza väčšina telesných pohybov. Statický sedák, ktorý používajú kancelárske a ergonomické stoličky, však tejto mobilite bráni, lebo sa panva (od bedier nižšie) nemá možnosť pohybovať sa. Preto sa musí telo v panvovej oblasti pri statickom sedáku (najmä pri kancelárskych a ergonomických stoličkách) prispôsobovať stoličke, čo je pre telo neprirodzené, a teda problematické. Dochádza pri tom k svalovej dysbalancii, preťažovaniu a bolestivým stavom chrbtice. Pohyblivý sedák Adaptic však tento problém odstraňuje, pretože pri sede dochádza k jeho miernemu (ale dôležitému) náklonu do strán presne podľa pohybov panvy. Zatiaľ čo pri statickom sedadle sa musí telo prispôsobiť stoličke, pri zdravotných stoličkách Adaptic sa sedák prispôsobuje telu.

ODPORÚČANIE

Zdravotná stolička Adaptic EVORA je univerzálny model určený pre postavy štíhle, stredné aj silnejšie postavy s výškou 160 cm až 190 cm. Dokonale do nej zapadnete, ak máte výšku 165 až 185 cm. Bude vám dobre slúžiť v kancelárii, open space priestoroch, domácej pracovni alebo kdekoľvek na prácu s PC. EVORA Plus je doplnená o hlavovú opierku, ostatné parametre má s modelom EVORA S zhodné.

Výška postavy pre nízky piest:
do 172 cm
Výška postavy pre stredný piest:
cca 168 - 182 cm
Výška postavy pre vysoký piest:
od 180 cm
Výška postavy:
160 - 190 cm
Typ postavy:
štíhla, priemerná, silnejšia
Nastavenie:
výška sedadla, 3D podrúčok, bedrovej a hlavovej opierky
Nosnosť:
120 kg
Hmotnosť:
17,5 kg

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (7)

Moduly, platobné brány, preklady a služby pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop